4.4.09

INTERVENCIÓN EN ÁREAS METROPOLITANAS.Javier Gallego Baviera, Miguel Guerra Martínez, María Herranz López, Silvia Ponz Burdeus y Paula Porta Garcia
Hola xicos!!Esta va a ser mi primera aportación a arquifóbia, esperemos que no sea la última!! Aquí os dejo nuestros paneles para INTERVENCIÖ EN ÄREAS METROPOLITANAS.

4 comentarios:

EL CHEF dijo...

Ey! Per fí, més col.laboracions de altra gent! jeje! això està molt bé!
Primer que res felicitar-vos pel 9 obtingut, i crec que ben merescut, ja que se vos va quedar un treball molt digne, bén maquetat i amb una proposta sobre la taula prou interessant (resistint-vos en tot moment a les indicacions reticulades del sr. Cano).
En principi crec k agafeu el mateix esquema de tots de "separar d´alguna forma la zona residencial de més densitat de la de menys",separant així bloc (més apegat a alzira) i unifamiliars (vosaltres en aquest cas, per materialitzar-ho, recurriu a un eix curvo verd de gran presència, tant en superfície com de carácter formal). El que no em queda tan clar, es el bloc que companya donant façana a dit verd! Ja que el materialitzeu també en la mateixa curva. No se si hauria sigut millor deixar alguna obertura, per a que les unifamiliars que queden "tancades" pels blocs, fóren més partíceps d´eixe important eix verd.
Pel que respecta a les unifamiliars he de dir que m´agrada prou com vos ha quedat, bén cosit, respectant la edificació preexistent i obrint-les cap al verd.
I per posar un altre però...Crec que l´eix vial que atravessa longitudinalment l´ordenació, es un eix prou potent que em planteja dubtes quan arriba a la part d´unifamiliars, on crec que en secció igual no funcionaria tan bé (primer tram amb bloc i sòcul comercial...atravessem l´eix verd i de repent...unifamiliars...sense cap vinculació amb dit eix...). No se..igual es que no ho he sabut llegir bé.
Pero per la resta, de nou, enhorabona, us va quedar molt bé! i crec k la nota está ben merescuda! Avise: Paula no t´enfades, que et conec, no es res personal ni per criticar "que te conosco"jejeje! es comentar un poc! ens vem per classe! i espere contestacions també!

Paula dijo...

Ei Borjeta!!Que si ho pose aci es per a que la gent comente!!Ademés hi ha coses de les que dius en les que tens raó. Teniem dubtes sobretot en la façana que anàvem a donar-li a l'eix rodat transversal ja que la transició d'una part del barri amb blocs de tres i cinc altures a l'altra amb vivendes unifamiliars es un tant drástica.
A més, tens raó en lo del treball en secció, la cual cosa vam haver de deixar un poc de banda per ser la nostra experiència en desnivells pràcticament nul·la i com saps sols teniem dos semanetes... Altra cosa a que fas referència es el bloc que es corba donant façana al verd, en aquest punt he de dir que no ho teniem massa clar però que a la fí, vam decidir seguir les recomanacions de la senyoreta Portalés, que ens va fer aquesta proposta dirigida a emfatitzar la idea de la corba que era el punt fort del projecte!

luis dijo...

Parece que se anima el blog...
Ningún grupo hizo un gran proyecto de intervención en Alzira, pero como ya os he dicho el vuestro me parece el mejor ya que al menos aporta algo.

pere dijo...

yo como aun no me enterado muy bien de los condicionantes del proyecto no kiero entrar a comentarlo demasiado, aunque así a priori no me mola mucho que este tan segregado en dos zonas tan claramente diferenciadas e independientes... lo que si me gusta es que hayais llegado a definir tanto la edificación (cosa que cuando nosotros hicimos la asignatura creo que nadie hizo) Supongo que mayormente os la habeis copiado pero aun así esta muy bien porque da una idea muy clara de lo que estais proponiendo (aunque si al final hubieseis puesto mis unifamiliares habriais sacado el 10 ;)
un saludo
T.P.