17.11.08

Concurso Verni-Prens 2008

El pasado jueves 6 de noviembre de 2008 se entregaron los premios de la III edición del Concurso Verni-Prens, el concurso se centraba en el diseño de una pieza prefabricasa de hormigón en masa para piscina.
De entre las 45 propuestas recibidas, 4 fueron las finalistas:


MENCIÓN: con el lema
LAY, de Ana Tovar García y Inma Guijarro Zamora.
ACCÉSIT: con el lema SPLASH, Ezequiel Wals di Filippo.
SEGUNDO PREMIO: con el lema DE BANDA A BANDA, Ángel Gallego Girona y Marc Ruíz i Forés.
PRIMER PREMIO: con el lema OLA Y ADIÓS, Mara Guillamón Beltrán, Joan Vicenç Pol Martí, Enrique García Moratal y Salvador Sanfélix Forner.


4 comentarios:

Siskanovic dijo...

Enhorabona a Marc i Àngel, han sabut jugar amb un sistema de pintons molt versàtil i que pot donar moltes disposicions (les inclinades les veig més difícils de conseguir). Del primer premi, cal resaltar la seua eficàcia funcional, però és una peça amb polivalència nula, amb rebosadero no pràcticable (cosa molt poc recomanable), en fi, enguany l'Amanda esta ha tingut molta veu i molt vot en la decisió del guanyador. Ojo en estos guanyadors que enguany ja porten el Càtedra Blanca i el Verniprens.

jarall dijo...

Nosaltres ens vam enganyar totalment en el plantejament, se'ns va ficar al cap la idea d'una peça de paviment per al voltant de la piscina arrel d'un mail que van enviar (no se si has vist el nostre panel). Crec que vosaltres no vau vore el mail que deia que no es tractava d'una peça per al interior. Penjaré alguns panels més que m'han passat.

La veritat que els guanyadors son peces que realment serveixen per a piscina, la nostra (i de prou més gent) era un paviment que geomètricament podia funcionar per a qualsevol lloc.
La de Marc i Àngel crec que està molt bé perquè permiteix fer paviments continus, resol el tema de la evacuació d'aigua i l'antilliscant. Si he de traurer-li una pega (sent un poc cabró) (sense mala intenció), no se tampoc com estaria el tema de la fabricació del pinto (no se si son massa estretes les ranures).

Del primer premi crec que es una bona peça de borde, es senzill, resol el tema de la rejilla per a tapar el canaló. La pega com dius es que no es multifuncional, però que realment tampoc era requisit, han elegit un problema i l'han resolt, on crec que si que podria fallar és en el cantó (res es mai perfecte).

Kike dijo...

Nosaltres també pensavem que la peça no tenia versatilitat i el encontre del cantó també es va quedar en dubte per això no hi ha images de eixe encontre. En quant al rebosadero la teoria es que és practicable per el costat, es a dir, el taulell del costat o la tarima de fusta és la que s'alça, sona a excusa barata pero... jejeje
Nosaltres el que teniem clar és que volen una peça que puguen produir en la fàbrica i si heu vist la pàgina d'internet tela, enanitos de jardí i tot que fan.
Aixina que ja sabeu per al any que ve, peçes que puguen comercialitzar. Miren sobre tot això.

Ah, i enhorabona a tota la resta de premiats.

Per cert quan és el pròxim concurs?? LLadró??

jarall dijo...

Benvingut de nou Kike.
Està clar que busquen coses fabricables.
Crec que si vosaltres haguereu dissenyat una peça especial per al cantó, fent-la curva, encara haguera estat millor. Perquè ademés en la majoria de peces de remat de piscina que apareixen en els catàlegs de les cases, son un grup de peces (2 o 3) per a resoldre cantons, i tal.
Per cert nosaltres ja vam arreplegar la publicació!!